Сексология онлайн 2023 Телесно-ориентированная терапия, Онлайн 2023 Гештальт, Одесса, 2023 Психосоматика, Онлайн 2024
view counter

Організація ощадливого виробництва на промисловому підприємстві (lean manufacturing) – практика застосування

Заполнить заявку
ВСЕ тренинги и семинары в Киеве | в Одессе | в Украине
Дата начала мероприятия: 
  • ср, 5 Июн, 2024 - 09:30
Город: 
он-лайн
Тип мероприятия: 
Семинар
Продолжительность: 
1 дней
Целевая аудитория: 
Власники малого та середнього бізнесу, фінансові директори, головні бухгалтери
***
Стоимость /для 1 чел./: 
3100 грн
за одного учасника. Для другого та третього учасника знижки 5% та 7% відповідно.
Ведущий мероприятия: 
Сергій Лучанінов

Сергій Лучанінов – бізнес-консультант, кандидат технічних наук, академік WAPS (має 30-річний досвід впровадження передового досвіду в галузі нормування праці та мотивації персоналу, управління продуктивністю, впровадження Lean та Kaizen. Стажувався у Японії, Канаді, Угорщині, вивчав досвід Німеччини, Бельгії, Фінляндії, Кіпру, Польщі). Автор понад 100 наукових та прикладних публікацій, понад 90 з яких присвячені нормуванню праці та управління персоналом, продуктивності/ефективності виробництва, впровадженню Lean та Kaizen).

Регламент мероприятия: 
Початок рєстрації - 9:25, закінчення семінару - 17:30+ УВАГА! семінар буде проводитись на російській мові

Ощадливе виробництво – як гарантія зростання ефективності виробництва.

Загострення конкуренції вимагає від компаній-виробників удосконалення бізнес-процесів, підвищення якості вироблених товарів за нижчими цінами.
Для цього необхідний компетентний керівник, який відповідає за підтримку виробничих процесів, якість продукції, що випускається, оперативно організовану роботу співробітників, впровадження нових управлінських технологій.
Перемога над конкурентами все більше і більше залежить від здатності створювати особливі, а в ідеалі — абсолютно унікальні та важковідтворювані ресурси.

Ощадливе виробництво – одна з найпопулярніших концепцій сучасного менеджменту, першоджерелом якої є "Виробнича система Toyota". Ощадливе виробництво передбачає мінімізацію всіх видів витрат та виключення втрат, раціоналізацію виконання трудових та виробничих операцій, наведення порядку, постійний контроль результатів та інше, при забезпеченні високої якості продукції чи послуг.

Організація ощадливого виробництва означає постійні та щоденні зусилля щодо пошуку, виявлення та вирішення виробничих проблем, усунення недоліків та втрат за участю усього колективу підприємства. Причому вирішуються УСІ проблеми, а не лише найважливіші та складніші. Базовими методами організації ощадливого виробництва є 5S, ТРМ, 7QCT, SMED,  які давно стали міжнародним стандартом організації виробництва та невід'ємною частиною управлінської термінології.

Описане вище широко відоме. Але що потрібно робити для того, щоб почати впроваджувати ощадливе виробництво? Як, хто та коли це робить? На ці запитання Ви отримаєте відповідь на наших заняттях!

Заняття будуються на основі глибокого та багаторічного вивчення досвіду розвинених країн, супроводжується демонстрацією конкретних прикладів практичного впровадження методів, що вивчаються, на підприємствах США, Японії, Іспанії, Угорщини, України. Матеріали презентацій складаються з близько 300 слайдів, містять конкретні приклади, схеми впровадження та застосування методів, що описуються, понад 130 авторських фотографій демонструють приклади з підприємств Японії, Угорщини, Іспанії, України. Методи організації ощадливого виробництва, що розглядаються, адаптовані для практичного застосування в умовах українських підприємств, а використання матеріалів семінару дозволить розпочати їх впровадження "прямо тут і зараз".

Ви отримаєте:

  • знання про базові методи організації ощадливого виробництва;
  • адаптацію цих методів до наших умов;
  • конкретні приклади застосування цих методів "у них" та "у нас";
  • поради стосовно Вашого підприємства;
  • надрукований конспект лекцій.

По завершенню навчання ви зможете вже наступного дня розпочати впровадження ощадливого виробництва.


Програма курсу навчання з впровадження ощадливого виробництва:

  • 1. Ощадливе виробництво: сучасна концепція, історія та досвід. Усі категорії персоналу.
  • 2. Концепція "муда-мура-мурі".    Усі категорії персоналу.
  • 3. Кайзен, як основа ощадливого виробництва   
  • 3.1.  5S - метод організації робочого простору та мінімізації запасів усіх видів. Керівники, економісти, керівники виробничих підрозділів, фахівці, бригадири.
  • 3.2.  ТРМ - система технічного обслуговування обладнання, що забезпечує безаварійну роботу обладнання, що зменшує втрати від простоїв, що забезпечує зростання якості.    Керівники, економісти, керівники виробничих підрозділів, майстри, бригадири, служба головного механіка та механіків цехів.
  • 3.3. SMED – система швидкого переналагодження обладнання.   
  • 3.4. 7QCT (сім інструментів контролю якості) – комплекс методів пошуку та вирішення проблем ефективності та якості зусиллями персоналу.    Керівники, економісти, керівники виробничих підрозділів, фахівці, бригадири, служба якості.
  • 4. Карта та діаграма процесу – зручні інструменти для аналізу потоку створення цінності/вартості товару. Керівники, керівники виробничих підрозділів, фахівці з організації праці та виробництва.
  • 5. Канбан – "працюємо точно у строк"   
  • 6. Відповіді на запитання.

Матеріали до цього семінару містять конкретні приклади, схеми впровадження та застосування описуваних методів, що більше 130 авторських фотографій демонструють приклади з підприємств Японії, Угорщини, Іспанії, України.
І найголовніше – Ви зможете вже завтра, почати впровадження бережливого виробництва у себе на підприємстві!

Заняття веде Лучанінов Сергій Володимирович, канд. техн. наук, академік WAPS, (30-річний досвід впровадження передового досвіду в галузі нормування праці та мотивації персоналу, управління продуктивністю, впровадження Lean та Kaizen. Стажувався у Японії, Канаді, Угорщині, вивчав досвід Німеччини, Бельгії, Фінляндії, Кіпру, Польщі). Автор понад 100 наукових та прикладних публікацій, понад 90 з яких присвячені нормуванню праці та управління персоналом, продуктивності/ефективності виробництва, впровадженню Lean та Kaizen).

Регламент курсу навчання:
9:25 реєстрація
9:30 Початок
11:30 Перерва на каву (20 хвилин)
14:00  Перерва на обід (30 хвилин)
Закінчення в 17,30 +
 УВАГА – семінар буде проводитись на російській мові.

У вартість входить: інформаційно-консультаційне обслуговування, збірник матеріалів, обговорення доповідей та обмін думками з тренером.

Ця програма передбачає можливість проведення корпоративного (індивідуального) замовлення зі спеціально розробленими прикладами та завданнями з урахуванням специфіки вашого бізнесу та рівня підготовки групи.

Организатор мероприятия

! ЗАПОЛНИТЕ предварительную ЗАЯВКУ

(напр.: Иванов Иван, 1... Глушко Ирина, 3)

Проверьте отсутствие пробела до и после адреса

данет
Тренинги в Одессе
Тренинги в Киеве

Если вы уже получаете нашу рассылку,
то просто подтвердите свой выбор

После отправки формы ДОЖДИТЕСЬ появления страницы c надписью "Спасибо за регистрацию на мероприятие". Если Вы не уверены в том, что Вам удалось зарегистрироваться, отправьте Вашу заявку письмом (в теме письма укажите "Регистрация") на электронный адрес: personal-trening@ukr.net
тренинги и семинары в Одессе Если у Вас не вышло зарегистрироваться самостоятельно, Вы можете позвонить Николаевой Елене по тел.: +38-067-559-85-21, 093-567-21-03, 050-333-56-90, 094-956-00-10, (048) 703-70-10.